2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
A klipforgatás képei
Kapcsolatok
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)

Pflum Orsi tüzes klipben debütál

„Csak tudnám miért” című első maxijához készített videoklipet a megasztáros Pflum Orsi.

Életének első klipje Orsiról szól egy szakítás utáni pillanatában. Sziluettjáték táncosokkal, csillogással, ellentétekkel majdhogynem fekete-fehér az egész.

A Spáh fivérek vezényelte forgatás szinte az egész szombatot elvette a résztvevőktől, hiszen reggel tizenegykor kezdték a beállásokat, és még este tizenegykor is forgott a gép, a stúdió biztonságiainak rosszalló pillantásai mellett. Már ők is mentek volna haza.

A klipet magát Spáh Dávid rendezte, segítségnek mellette volt Karcsi testvére, Seres Attila aki a táncosokat koreografálta, nomeg a sok-sok kellékes, tologató, világító, kameraszerelő akik ugrottak ha kellett, különben meg csak nézegették a karikába hajló lányokat és fiúkat akik egy-egy jelenetet próbáltak vagy csak éppen melegítettek a következőre.

Dávidot egy pillanatra sikerült elkapni, hogy beszéljen a forgatásról

- Orsi látott minket közelről ilyesmit csinálni és az valamiért tetszett neki. Ez a mi kisfilmünk készítése során volt, amiben Orsi énekelte a főcímdalt ami egyébként ennek a dalnak az angol nyelvű változata, és amiben ő még szerepelt is egy picikét. A mostani a klip a kontrasztosságra épül, az a célunk, hogy Orsi minél szebb legyen benne és minél többet lehessen őt közelről látni, minél jobban tudatosítsuk, hogy ezt a dalt ő adja elő. Ez azért szükséges, mert ebből a számból szerintem sláger lesz. A klip egy sziluettes világ, az Orsi mostani imidzsét nagyon nagyban jellemző fehér színre épül és... megjött Orsi és megyünk forgatni.

És ment és magyarázott mindenkinek, hogy mit szeretne, és a továbbiakban már annyira csúszott a dolog, hogy nem volt idő velük beszélgetni. Dehát nem is azért voltak ott hanem a klip forgatásáért. Majd máskor. Helyette inkább gyújtózsinór próba, kameravédelem a telefonégetés mián. Csak a pirotechnikus volt nyugodt, dehát ő már csinált néhány ilyet, neki könnyű.

Orsi egy kicsit jobban ráért, igaz, hogy csak két jelenet között, sminkelés alatt, mert ahogy a sminkes kislány fogalmazott „egy kicsit már fáradt az arca”... (ez este 10-kor volt)

- Nagyon meg vagyok lepődve. Tudtam, hogy egy nagyon jó csapattal fogok dolgozni, mert Dávidékkal, Karcsival már dolgoztam, Seres Attilával is a Megasztár alatt, de nem tudtam elépzelni, hogy néz ki egy videoklipforgatás... Annyira összeszedetten folyik a munka és annyira jó ötletekkel állt elő Dávid, hogy komolyan mondom nagyon boldog vagyok, hogy ez az én videoklipem és hogy megcsináljuk. Nagyon izgatott voltam tegnap este, és bár mindenki mondta, hogy aludjak legalább 8-10 órát, de persze nem tudtam. Sokszor felkeltem és rémálmaim voltak, de nem azért mert rosszat gondoltam, hanem egyszerűen izgatott voltam. A klip bizonyos részeit tudtam előre, de, hogy a részletek mik lesznek – fekete lufik, telefon égetés, üvegtörés, van olyan ötlet, hogy csokoládé folyik rajtam, most nem tudom, hogy ezekből mi fog megvalósulni – igazából nem tudtam. Még számomra is meglepetés egy csomó minden. De örülök is neki, mert így igazából még lélekben sem készültem föl, tehát minden spontán. Ahogy itt meg tudom oldani úgy tudom megoldan, ez vagyok én, nem akarom túlszerepelni a dolgot.

A klip másfél hét múlva már látható lesz a zenecsatornán, március elején pedig érkezik Orsi első nagylemeze.

SirOesh

[2006.02.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még